D. 05.09.2017

Kære alle.

Efteråret nærmer sig og dermed starter vi også så småt på aktiviteterne i væveforeningen.

Som sædvanligt starter vi med en rengøringsdag

MANDAG D. 11. SEPTEMBER KL. 15

Kom, hvis I kan, så bliver vi hurtigere færdig.

En ekstra støvsuger eller to ville hjælpe.

Der er mulighed for et stykke pizza, når vi er færdige.

Kik ind på vores hjemmeside………..

Se, hvornår de forskellige kurser starter, og vær opmærksom på, hvornår der er sidste tilmelding.

Kik også nærmere på kalenderen, så I i god tid kan notere datoerne for de forskellige arrangementer.

Der er også nogle nye billeder i galleriet.

Vel mødt

Nina

D. 10.08.2017         🐑🐏🐑🐏🐑🐏🐑🐏

Kære Alle.

Jeg har lige fået mail fra Alex Jørgensen, Guldborgsund kommune, at vi mangler den sidste indbetaling af gebyr. Det er først fra 2018 det bliver trukket tilbage, så gebyrstigning for 2016 og 2017 fastholdes. Jeg havde ellers forstået det var fra d.d.

Lena Holsko

Bestyrelsen beklager at det fremgik af nyhedsbrevet i går, at vi ikke steg i gebyr for brug af vores lokaler.

Derfor opfordre vi alle, som endnu ikke har betalt støttebeløb 350 kr. om at indbetale hurtigst muligt, så foreningen har pengene til at betale gebyret.

Foreningens bankkonto: 0682-2830020819

Pernille Kofoed

Skovbyvej 40

Nyhedsbrev -  Sakskøbing d. 9. august 2017

Kære medlemmer.

Så er vinterens kursusprogram klar.

Der er nogle kurser, hvor tilmeldingsfristen er her i slutningen af august, så det er en god ide at kikke ind så snart som muligt.

Der er også mange flotte billeder, måske er dine arbejder med?

Kalenderen er opdateret, så der er mulighed for at få overblik over alle de ting, der sker.

Vi ses måske allerede til rengøringsdagen d. 11. september?

eller

på Nakskov Fjord d. 2. september, hvor vi viser og fortæller om, hvad vi laver i foreningen.

Foreningen har ikke hørt yderligere fra kommunen angående forhøjelse af huslejen.

Sommerhilsen

Nina